Zarizwan FotoPages - New Journey Begin with love and patience..

By: zoul harun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 24-Feb-2014 02:07 Email | Share | | Bookmark
New day

BBQ Chicken
BBQ Lamb
Lama betul tak berfotopages ni. Hampir lupa password..he..he.. Mari layan gambar ayam dan lamb bbq ni. ..he..he..


Sunday, 18-Oct-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2009








Saturday, 22-Aug-2009 04:37 Email | Share | | Bookmark
Salam Ramadhan

Salam Ramadhan buat semua yang mengenali kami yang berada di bumi Perth ini. Semoga puasa kita mendapat keberkatan dan keredhaan Allah hendaknya. Amin...



Sunday, 19-Apr-2009 06:16 Email | Share | | Bookmark
No Subject

Dah lama tak update blog...tak tau nak upload gambar apa. Dah lama tak amik gambar...sibuk sket...tengok gambar lama ni je la..gambar Zaim, Hariz, Ammar bersama sepupu mereka(kembar) sebelum berangkat ke Australia ni.





Monday, 26-Jan-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Crabbing di Pinjjara

Pengalaman menangkap ketam di Pinjjara yang terletak di Mandurah, Australia.

Trip bersama 4 keluarga (Zul/Mie, Zaidi/Hanisom, Azham/Intan dan Awi bersama anaknya). Operasi bermula sekitar jam 9.00 pagi dan berakhir jam 5.30 petang. Perjalanan sejam setengah dari Perth ke Pinjjara agak memenatkan, anyway puas hati la. Total ketam berjaya ditangkap melebihi 80 ekor tapi yang boleh bawak balik cuma 21 ekor je. Selebihnya terpaksa dilepaskan semula coz tak cukup saiz. Ada sesapa nak join lepas ni?...Mari kita layan....






[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net